website en twitter

Oude website Actiecomité Behoud Woudweg http://home.versatel.nl/woudweg - Twitter account Actiecomité Behoud Woudweg https://twitter.com/Woudweg

dinsdag 30 september 2014

Provincie draagt het IODS zuidrand project over

Provinciaal projectleider J. Meijer mailt het volgende:

"De provincie wil de verdere planvorming, planning, communicatie met de omgeving en de uitvoering in handen leggen van het recreatieschap/GZH en Natuurmonumenten. Zij kennen als eigenaar/beheerder het gebied als geen ander en zijn vanuit hun verantwoordelijkheid goed op de hoogte van de verschillende belangen. Het ligt daarom voor de hand hen te vragen de verdere planvorming ter hand te nemen.

Op dit moment vinden er gesprekken plaats met het recreatieschap/ GZH en Natuurmonumenten om de afspraken hierover vast te leggen. Zodra hierover meer duidelijkheid is ontstaan zullen wij u nader informeren over de voortgang."

Dit lijkt een goede ontwikkeling ook al is er verder nog niets bekend over aanpassing van de plannen. Ook gemeente Midden-Delfland wordt al genoemd als bestuurlijk verantwoordelijke voor het vervolg van het project. Alle 3 zijn dit partijen die weten wat het gebied nodig heeft en wat de bewoners wensen in deze recreatieve zone. Verder is Natuurmonumenten 1 van de ondertekenaars van het Midden-Delfland Weidevogelconvenant. Zij weten dat de Zuidrand niet op de schop moet maar hoogstens wat minder geschikt zou moeten worden gemaakt voor predatoren van weidevogels.

wordt vervolgd....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten